Tarjoamme LIVESTREAM-tunnit jäsenillemme! | FUN Oulu Keskusta

Tarjoamme LIVESTREAM-tunnit jäsenillemme!

Tarjoamme LIVESTREAM-tunnit jäsenillemme veloituksetta kotona tehtäväksi. Lue lisää mitä tunteja on tarjolla ja miten pääset mukaan LIVESTREAM-tunneille!

FUN Oulu Keskusta tarjoaa jäsenilleen ohjattua ryhmäliikuntaa kotiin.

Tunneille osallistuminen on helppoa: klikkaat sähköpostiisi tullutta linkkiä ja hyväksymme sinut mukaan ryhmään. Voit myös etsiä Facebookista ryhmän "FUNin ja EasyFit Ritaharjun ryhmäliikunnan livestream" ja pyytää jäseneksi pääsyä. Voit katsoa tunnit tallenteena, kun sinulle sopii. Kaikki tunnit voit tehdä ilman välineitä tai pienvälineistöä hyväksi käyttäen.


LIVESTREAM-aikataulu

Tule mukaan kanssamme pitämään hauskaa kotoa käsin!

Löydät tallenteista useita kymmeniä erilaisia tunteja. Kokeile body&mind tunteja (joogaa, venyttelyjä, pilatesta), lihaskuntotreenejä ja aerobista kuntoa nostavia hikitunteja. Have FUN!FUN Oulu Keskustalle on tärkeää omien jäsenten turvallisuus ja viihtyminen. Seuraamme jatkuvasti viranomaisten ja Oulun kaupungin ohjeita ja suosituksia liikuntapalvelujen tarjoajille koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi. Olemme toteuttaneet kaikki pyydetyt toimenpiteet ja enemmänkin. Meillä liikkuminen on turvallista. Lue alta lisää.

Lue lisää