FUNin toiminta koronatilanteessa | FUN Oulu Keskusta

FUNin toiminta koronatilanteessa

FUN Oulu Keskustalle on tärkeää omien jäsenten turvallisuus ja viihtyminen. Seuraamme jatkuvasti viranomaisten ja Oulun kaupungin ohjeita ja suosituksia liikuntapalvelujen tarjoajille koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi. Olemme toteuttaneet kaikki pyydetyt toimenpiteet ja enemmänkin. Meillä liikkuminen on turvallista. Lue alta lisää.

Meillä liikkuminen on hauskaa ja turvallista!


Jos liikuntakeskuksemme toimintaan vaikuttavia uusia linjauksia tulee, tiedotamme niistä FUN appin ja sähköpostin kautta. Toimintamme jatkuu edelleen normaalisti ja kiitos rakkaat jäsenet terveysturvallisuuden huomioimisesta liikuntakeskuksessamme!

Ajankohtaista tietoa koronatilanteesta kannattaa seurata Oulun kaupungin koronasivuiltaja Pohjois-Pohjanmaan koronavirustilanne, suositukset ja rajoitukset -sivuilta.


TÄRKEÄ -Toimintaohjeet jäsenille

Liikuntakeskus FUNilla pidetään hyvää huolta hygieniasta ja keskuksella siivotaan päivittäin

  • Erityisen tärkeää on, että et treenaa kipeänä - et edes pienillä oireilla! Nyt on tärkeää pysyä kotona jos tunnet itsesi vähänkään kipeäksi -näin vältämme myös muiden flunssapöpöjen leviämisen.
  • Huolehdit itsestäsi sekä muista noudattamalla hyvää yskimis-, aivastamis- ja käsihygieniaa. Pese kädet huolellisesti saippualla aina keskukseen saapuessasi sekä lähtiessäsi. Saatavilla on myös käsidesiä aulassa ja kuntosalin puolella.
  • Pidä turvaväli muihin treenaajiin ja henkilökuntaan -> avarat tilamme mahdollistavat tämän.
  • Käytä treenatessa omaa juomapulloa, sisäkenkiä ja hikipyyhettä.

  • Ethän oleskele tiloissa muuten kuin treenaamassa.

  • Tiloissamme on suoritettu valokatalyysipinnoitus kaikille laitteille, välineille, pukuhuoneille ja pinnoille. Lue tästä lisää. Sinun ei siis tarvitse enää puhdistaa välineitä tai laitteita, olemme huolehtineet siitä uudella teknologialla ja näin ollen hygieniataso on huipussaan!


Liikuntakeskus FUN on jo tehnyt paljon toimenpiteitä jäsenten turvallisuuden takaamiseksi, joista voit lukea alta lisää.

Laajojen aukioloaikojemme (24 h) ja väljien tilojemme vuoksi turvavälit on helppo säilyttää. Yleensä eniten treenajia kerrallaan on alkuviikosta ja ma-pe klo 18-20 välillä. Muina aikoina kävijöitä on kerralla vähemmän. Seuraamme myös kuntosalikävijöiden määriä ja turvaetäisyyksien tosiasiallista toteutumista tiloissamme päivä- ja viikkotasolla.

FUN huolehtii ja nostaa salin hygienian uudelle tasolle: valokatalyysipinnoitus laitteille, välineille ja pinnoille! Aktiivinen itsedesinfioituva pinnoitusratkaisu pitää laitteet, välineet ja pinnat tartuntavapaina! Lue tästä lisää.

Virtuaalisilla ryhmäliikuntatunneilla jokaiselle on suositusten mukaisesti tilaa ja sovelluksen kautta näet aina montako ihmistä tunneille on osallistumassa. Muistathan myös, että voit itse vapaasti valita oman virtuaalitunnin, johon voit mennä aina vaikka yksin treenailemaan, kun sali on vapaana.

Entä haluatko tietää kuinka monta ihmistä treenaa tiettynä hetkenä salilla? Voit tarkistaa sen kätevästi laskurista ja suunnitella treenisi sinulle sopivaan ja rauhalliseen aikaan. Tsekkaa laskuri täältä!​​​​​​​

Voit treenata kotona ja matkoilla FUNin videokirjaston avulla, josta löydät suomenkieliset FUN-virtuaalitunnit.

Tämän lisäksi tarjoamme FUN Oulu Talvikankaan, FUN Oulu Keskustan ja EasyFit Oulu Ritaharjun yhteisen huikean suljetun Facebook-ryhmän, jossa tarjoamme livestream-ryhmäliikuntaa. Liity mukaan Facebook-ryhmään ja jumppaa suosikkiohjaajien kanssa kotona.

Facebookin livestream ryhmä


Ryhmäliikunnan livestream aikataulun näet ryhmästä. Tee linkin kautta jäsenpyyntö ryhmään ja asiakaspalvelumme tarkistaa voimassaolevan jäsenyytesi ja päästää sinut ryhmään. Palvelu on tarkoitettu siis ainoastaan jäsenille.

Me välitämme sinusta ja hyvinvoinnistasi: treenaaminen on tärkeää!

  • Treenaaminen kehittää ja ylläpitää kuntoasi. Vastustuskykysi kasvaa ja auttaa näin kehoasi puolustautumaan ulkoisia viruksia vastaan.
  • Treenaaminen vapauttaa endorfiineja, parantaa keskittymistä ja muistia sekä antaa sinulle energiaa päivän askareisiin. Mieli pysyy virkeänä!
  • Treenaamisen avulla huolehdit tuki- ja liikuntaelimistön kunnosta. Treenaaminen parantaa myös niska- ja hartiaseudun lihasten kankeutta ja kehittää tasapainoasi.
  • Treenaamisen lisäksi on tärkeää myös muistaa levätä, syödä ja pitää huolta kehosta. Levon aikana lihakset palautuvat ja energiavarastot täydentyvät.

Kiitos kun noudatatte FUNin sääntöjä ja huolehditte omalta osaltanne hygieniaohjeistuksista!

Yrittäjät Fanni Rutanen ja Elina Ponto, sekä koko FUN Oulu Keskustan henkilökunta