FUN videokirjasto vain jäsenille | FUN Oulu Keskusta

FUNin jäsenyyteen kuuluu myös upea videokirjasto!

Liikuntakeskus FUNin jäsenille kuuluu upea ja kattava FUNin Videokirjasto, johon omat FUN personal trainerimme sekä ryhmäliikuntaohjaajat ovat keränneet suosittuja treenejä kotona tehtäväksi. Katso ohjeet videokirjaston käyttöön.

FUN videokirjasto on tarkoitettu FUNin jäsenille

Liikuntakeskus FUNin jäsenille tarkoitettuja Videokirjaston sisältöjä pääset käyttämään, kun kirjaudut sisään niillä tunnuksilla, joihin jäsenyytesi on meillä linkitetty.

Kirjaudut siis samoilla tunnuksilla kuin kirjaudut Liikuntakeskus FUN appiin. Mikäli olet jäsen, mutta et ole tehnyt tunnuksia, niin voit rekisteröityä käyttämällä meille ilmoittamaasi sähköpostiosoitetta. Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään.

Videokirjastossa on suomenkielisiä treenejä niin kotiin, salille kuin uloskin. Löydät lihaskuntoa vahvistavia, aerobista kuntoa nostavia ja kehonhuoltotreenejä. Ota hetki aikaa itsellesi ja treenaa juuri silloin kun sinulle sopii! Pystyt harjoittelemaan mukavasti myös ilman välineitä. Treeni-iloa!

VIDEOKIRJASTOON

Mikäli Sinulla ei vielä ole jäsenyyttä, saat ostettua sen näppärästi verkkokaupastamme!


Pääset heti treenaamaan oman aikataulusi mukaan!

Tee jäsenyys verkkokaupassamme ja tule mukaan iloiseen joukkoomme!
Pääset treenaamaan HETI jäsenyyden oston jälkeen, lataat vain puhelimeesi Liikuntakeskus FUN- sovelluksen, jolla pääset heti keskukseen sisään ja aloittamaan treenit.

Lue lisää