Jäsenyyden alkaessa | FUN Oulu Keskusta

Jäsenyyden alkaessa

Tee jäsenyys verkkokaupassamme ja tule mukaan iloiseen joukkoomme!
Pääset treenaamaan HETI jäsenyyden oston jälkeen, lataat vain puhelimeesi Liikuntakeskus FUN- sovelluksen, jolla pääset heti keskukseen sisään ja aloittamaan treenit.

Pääset heti treenaamaan oman aikataulusi mukaan!

Ensimmäinen maksu tulee suorittaa verkkopankissa, luottokortilla, MobilePay Onlinessa, Smartum tai Epassi -liikuntaedulla. Tämän jälkeen liikuntaeturahaa otetaan vastaan tuleviin maksuihin näppärästi liikuntaetujen omien sovellusten kautta.

Tee jäsenyys helposti verkkokaupassamme ja tule mukaan iloiseen joukkoomme!

Seuraava jäsenyysmaksu tulee sinulle sähköpostilla. Tarkista tarvittaessa sähköpostisi roskaposti- tai tarjoukset -välikansiot. Huomaathan, että jokaisessa laskussa on yksilöllinen viitenumero, jota pitää käyttää, jotta suorituksesi kohdistuu oikeaan laskuun. Teethän e-laskusopimuksen helpottamaan jäsenyyden maksua. Löydät ensimmäisestä laskusta asiakasnumerosi oikeasta yläkulmasta, jolla pystyt tekemään e-laskusopimuksen verkkopankissasi. Jos tarvitset apua asian suhteen, autamme mielellämme sinua.


Me palvelemme ja opastamme sinua!

Tilaa kätevä ja helppo e-lasku, jolloin kuukausimaksut muodostuvat suoraan verkkopankkiisi! Lue tästä myös kuukausijäsenlaskutuksesta.

Lue lisää