FUNin jäsenyyteen kuuluu myös upea videokirjasto!

Liikuntakeskus FUNin jäsenille kuuluu upea ja kattava FUNin Videokirjasto, johon omat FUN personal trainerimme sekä ryhmäliikuntaohjaajat ovat keränneet suosittuja treenejä kotona tehtäväksi. Katso ohjeet videokirjaston käyttöön.

FUN videokirjasto on tarkoitettu FUNin jäsenille

Liikuntakeskus FUNin jäsenille tarkoitettuja Videokirjaston sisältöjä pääset käyttämään, kun kirjaudut sisään niillä tunnuksilla, joihin jäsenyytesi on meillä linkitetty.

Kirjaudut siis samoilla tunnuksilla kuin kirjaudut Liikuntakeskus FUN appiin. Mikäli olet jäsen, mutta et ole tehnyt tunnuksia, niin voit rekisteröityä käyttämällä meille ilmoittamaasi sähköpostiosoitetta. Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään.

Videokirjastoon lisätään joka viikko suomenkielisiä treenejä niin kotiin kuin uloskin. Löydät niin lihaskuntoa vahvistavia, aerobista kuntoa nostavia kuin kehonhuoltotreenejä. Ota hetki aikaa itsellesi ja treenaa juuri silloin kun sinulle sopii! Pystyt harjoittelemaan mukavasti myös ilman välineitä. Treeni-iloa!

VIDEOKIRJASTOON

Mikäli Sinulla ei vielä ole jäsenyyttä, saat ostettua sen näppärästi verkkokaupastamme!


FUNin kuukausijäsenyys on aina toistaiseksi voimassa oleva 30 päivän irtisanomisajalla. Lue alta mitä FUN tarjoaa sinulle, ja lue lisäksi käytännön ohjeita jäsenyyden alkaessa.

Lue lisää