Toimintaohjeet virtuaalitunneille | FUN Oulu Keskusta

Toimintaohjeet virtuaalitunneille

Lue tästä kuinka helppoa on varata mieleinen ryhmäliikuntatunti ja kuinka vahvistat varauksesi. Jumppailoa!

Nähdäänkö Virtuaalisalissa?

Olemme ajastaneet valmiiksi virtuaaliryhmäliikunta-aikatauluun tunteja, joita voit varata oman FUN appin kautta itsellesi ja näin olla aina varma, että virtuaalisali on varattuna ja mieleinen jumppa valmiina. Virtuaalisalin ollessa vapaana, voit yksinkertaisesti vain kävellä sisään ja valita kosketusnäytöltä mieleisen tunnin. Näytön alaosalta voit säädellä myös sinulle sopivan äänenvoimakkuuden. Treeni-iloa!

Toimintaohjeet jumppien varaukseen FUNin jäsenille

  1. Voit varata jumppasi vaikka kotisohvalta käsin FUNin appista. Jumpat tulevat viikkoa ennen varattaviksi FUNin omaan sovellukseen ja sieltä näet tarkan ajan ko. jumpan kohdalta, kun näpäytät sen auki. FUNissa on käytössä jonotusjärjestelmä, ja saat tiedon FUNin appiin, heti kun paikka tunnilla on sinulle vapautunut.
  2. Sinulla on oikeus varata neljä jumppaa viikossa, saat toki käydä useammallakin tunnilla, mutta varausoikeus viikossa on neljälle tunnille. Pystyt paikan päällä ilmoittautumaan alkavalle tunnille, jos paikkoja on vapaana ja vaikka sinulla olisi 4 varausta täynnä.
  3. HUOM! Jos teet neljä peruuttamatonta varausta ja et tule tunnille, tulee sinulle automaattisesti kahden viikon varauskielto. Saat toki tulla tunneille ja osallistua tunnille varaamalla paikan päällä appin kautta paikan, muttet pysty sitä ennakkoon tekemään kahteen viikkoon.
  4. Vahvistat varauksesi FUNissa paikan päällä viimeistään 10 minuuttia ennen tunnin alkua ulko-ovella, kun avaat appilla oven. Oven avautumisen jälkeen saat puhelimeesi popup viestin, josta näet tunnin/tunnit mihin olet tulosi juuri vahvistanut.
  5. 10 minuuttia ennen tunnin alkua vahvistamattomat varaukset raukeavat ja tunnille vapautuu siis paikkoja. Jos saavut FUNiin myöhemmin kuin 10 minuuttia ennen tunnin alkua, ole hyvä ja varaa paikkasi appista uudestaan.
  6. Olethan kiva jumppaystävä ja jos tiedät ettet pääsekään osallistumaan tunnille, perut varauksesi viimeistään kahta tuntia ennen jumpan alkua. Kiitos!


Tervetuloa liikkumaan ja viihtymään!


FUN tarjoaa ammattitaitoisten ja viihdyttävien ryhmäliikuntaohjaajien ohjaamia virtuaalisia tunteja monipuolisella kattauksella. Virtuaalisesta ryhmäliikunta-aikataulusta löydät niin LES MILLS -konseptitunnit kuin ohjaajien omat tunnitkin. Valikoima sisältää lihaskunto-, kestävyys- ja kehonhuoltotunteja.

Lue lisää