Liikuntaedut | FUN Oulu Keskusta

Liikuntaedut

FUNissa käy kaikki liikuntaedut. Maksa jäsenmaksujasi tai personal trainer palveluja meille helposti myös etänä! Lue alta ohjeet.

Meillä on hyvä treenata siistissä, puhtaassa ja modernissa ympäristössä!

Ensimmäinen jäsenyysmaksu tulee suorittaa verkkopankissa, luottokortilla, MobilePay Onlinessa, Smartum tai ePassi liikuntaedulla. Smartum ja ePassi ovat siis tällä hetkellä ainoat liikuntaedut, jolla voit ostaa jäsenyyden suoraan verkkokaupastamme.

Tämän jälkeen liikuntaeturahaa otetaan vastaan tuleviin maksuihin asiakaspalvelussamme. Voit maksaa liikuntaedulla myös senkin jälkeen, kun lasku on saapunut sähköpostiisi tai verkkopankkiisi. Otathan huomioon, että laskun jo ollessa verkkopankissasi, poistat sen itse sieltä liikuntaetusuorituksen jälkeen.

Näin maksat liikuntaedulla etänä

Meillä käy maksuvälineenä useimmat liikuntaedut:

  • Smartum
  • Epassi
  • Edenred


Liikuntaetuuksissa pystyt jäsenenä tekemään meille suorituksen itse netissä/sovelluksessa. Valitse liikuntaetusovelluksestasi FUN Oulu Keskusta ja tee suoritus. Voit maksaa kerralla niin paljon kuin haluat, summalla ei ole väliä! Liikuntaetusuorituksestasi tulee meille ilmoitus ja me lähetämme sinulle kuitin sähköpostiisi kun olemme käsitelleet saapuneen edun. Helppoa!

Huom! Vaikka liikuntaedussa sanotaan että käytä etu keskuksessa, ei sinun tarvitse olla paikan päällä. Tarkistamme meille tulleesta liikuntaedusta nimesi ja vertaamme sitä sinun jäsenyystietoihin. Saat aina kuitin, ja jos kuittia ei kuulu, ole hyvä ja laita meille sähköpostia.

Haluatko ostaa vuosijäsenyyden osittain liikuntaedulla ja omalla rahalla? Tee meille liikuntaetusuoritus haluamallasi summalla ja kirjoita meille asiakaspalveluun viesti, niin tiedämme mihin haluat käyttää etusi. Teemme erotuslaskun ja lähetämme sen sinulle.

HUOM! Paperisia liikuntaseteleitä emme ota vastaan enää 2023 vuoden jälkeen.


Vaihtelu virkistää!

FUNin edulliseen 39 euron kuukausijäsenyyteen kuuluu myös käyttöoikeus Suomen muihin FUN liikuntakeskuksiin!

Lue lisää