FUNin toiminta koronatilanteessa 26.2.2021

FUN Oulu Keskustalle on tärkeää omien jäsenten turvallisuus ja viihtyminen. Seuraamme jatkuvasti viranomaisten ja Oulun kaupungin ohjeita ja suosituksia liikuntapalvelujen tarjoajille koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi. Olemme toteuttaneet kaikki pyydetyt toimenpiteet ja enemmänkin. Meillä liikkuminen on turvallista. Lue alta lisää.

Pysymme normaalisti avoinna

Päivitetty perjantaina 26.2.2020

FUN Oulu Keskusta pysyy auki, ellei meitä tartuntatautilain nojalla viranomainen määrää suljettavaksi. Aluehallintoviranomaiset tekevät alueittain päätökset ja meitä koskevat Pohjois-Suomen aluehallintoviranomaisten päätökset.

Seuraamme FUN Oulu Keskustassa tiiviisti viranomaisten virallisia ja vahvistettuja alueellisia ohjeistuksia ja infoamme teitä heti, mikäli ohjeistukset/määräykset koskevat meitä, ja mikäli uusia toimenpiteitä näiden pohjalta keskuksessamme tehdään.

Tautitilanne on ollut pitkään kohtuullisen rauhallinen Pohjois-Pohjanmaalla, joten toivotaan että toimintamme voi jatkua normaalisti.

Olemme kahden naisen yritys ja työllistämme välillisesti yli kymmenen ihanaa ohjaajaa ja personal traineria. Tämän lisäksi ostamme palveluita yli kymmeneltä muulta pien - ja mikroyritykseltä. Keskuksemme sulku ja asiakkaiden lähtö tarkottaisi suurta taloudellista ahdinkoa kaikille FUNissa työskenteleville sekä yrityksille, jotka keskuksemme toiminnasta hyötyvät. Keskuksemme sulkeminen ei ole taloudellisesti mahdollista ja tästä syystä keskuksemme pysyy auki ja kuntosali sekä virtuaalinen ryhmäliikunta on asiakkaidemme käytössä normaalisti.

Liikuntakeskus FUN on jo tehnyt paljon toimenpiteitä jäsenten turvallisuuden takaamiseksi, joista voit lukea alta lisää.

Laajojen aukioloaikojemme (24 h) ja väljien tilojemme vuoksi turvavälit on helppo säilyttää. Yleensä eniten treenajia kerrallaan on alkuviikosta ja ma-to klo 17-19 välillä. Muina aikoina kävijöitä on kerralla vähemmän. Seuraamme myös kuntosalikävijöiden määriä ja turvaetäisyyksien tosiasiallista toteutumista tiloissamme päivä- ja viikkotasolla.

FUN huolehtii ja nostaa salin hygienian uudelle tasolle: valokatalyysipinnoitus laitteille, välineille ja pinnoille! Aktiivinen itsedesinfioituva pinnoitusratkaisu pitää laitteet, välineet ja pinnat tartuntavapaina! Lue tästä lisää.

Virtuaalisilla ryhmäliikuntatunneilla jokaiselle on suositusten mukaisesti tilaa ja sovelluksen kautta näet aina montako ihmistä tunneille on osallistumassa. Muistathan myös, että voit itse vapaasti valita oman virtuaalitunnin, johon voit mennä aina vaikka yksin treenailemaan, kun sali on vapaana.

Etkö pysty treenaamaan keskuksessamme? Ei hätää, sinulla on paljon vaihtoehtoja!

Riskiryhmäläisetkin treenaavat turvallisesti kotona FUNin videokirjaston avulla, jota päivitämme viikoittain, ja josta löydät myös FUN-virtuaalitunnit.

Tämän lisäksi tarjoamme FUN Oulu Talvikankaan, FUN Oulu Keskustan ja EasyFit Oulu Ritaharjun yhteisen huikean suljetun Facebook-ryhmän, jossa tarjoamme livestream-ryhmäliikuntaa jokaisena arkipäivänä. Liity mukaan Facebook-ryhmään ja jumppaa suosikkiohjaajien kanssa kotona.

Facebookin livestream ryhmä


Ryhmäliikunnan livestream aikataulun näet ryhmästä. Tee linkin kautta jäsenpyyntö ryhmään ja asiakaspalvelumme huomisesta lähtien tarkistaa voimassaolevan jäsenyytesi ja päästää sinut ryhmään. Palvelu on tarkoitettu siis ainoastaan jäsenille.

Voit halutessasi käyttää maskia asioidessasi meillä

 • THL ja hallitus sekä kunnat ovat antaneet alueellisia ja valtakunnallisia maskisuosituksia, näistä löydät ajankohtaista tietoa em. toimijoiden nettisivuilta.
 • Oulun kaupungin antamat maskisuositukset koskevat julkisia tiloja ja paikkoja (julkinen tila on kaikille avoin tila, johon kuka tahansa voi mennä lupaa kysymättä. Valtion virastot tai kaupunkien ylläpitämät kirjastot, puistot ja aukiot ovat julkisia tiloja. Myös kadut ovat julkista tilaa.), eli eivät liikuntakeskustamme.
 • Me emme siis ole julkinen tila, mutta voit toki aina käyttää maskia keskuksessamme halutessasi Oulun kaupungin ohjeistuksen mukaisesta. Tuothan oman maskin mukanasi ja hävität sen asianmukaisesti.
 • Maskin oikeaoppiseen käyttötapaan voit perehtyä THL:n sivustolta.


Me välitämme sinusta ja hyvinvoinnistasi: treenaaminen on tärkeää myös poikkeuksellisina aikoina!

 • Treenaaminen kehittää ja ylläpitää kuntoasi. Vastustuskykysi kasvaa ja auttaa näin kehoasi puolustautumaan ulkoisia viruksia vastaan.
 • Treenaaminen vapauttaa endorfiineja, parantaa keskittymistä ja muistia sekä antaa sinulle energiaa päivän askareisiin. Mieli pysyy virkeänä!
 • Treenaamisen avulla huolehdit tuki- ja liikuntaelimistön kunnosta. Treenaaminen parantaa myös niska- ja hartiaseudun lihasten kankeutta ja kehittää tasapainoasi.
 • Treenaamisen lisäksi on tärkeää myös muistaa levätä, syödä ja pitää huolta kehosta. Levon aikana lihakset palautuvat ja energiavarastot täydentyvät.

Liikuntakeskus FUNilla pidetään hyvää huolta hygieniasta ja keskuksella siivotaan päivittäin

 • Erityisen tärkeää on, että et treenaa kipeänä - et edes pienillä oireilla! Nyt on tärkeää pysyä kotona jos tunnet itsesi vähänkään kipeäksi -näin vältämme myös muiden flunssapöpöjen leviämisen.
 • Huolehdit itsestäsi sekä muista noudattamalla hyvää yskimis-, aivastamis- ja käsihygieniaa. Pese kädet huolellisesti saippualla aina keskukseen saapuessasi sekä lähtiessäsi.
 • Pidä turvaväli muihin treenaajiin ja henkilökuntaan -> avarat tilamme mahdollistavat tämän.
 • Vältä pukuhuoneen käyttöä jos mahdollista
 • Käy kotona suihkussa ja saunassa jos mahdollista
 • Ethän oleskele tiloissa muuten kuin treenaamassa

Kiitos kun noudatatte FUNin sääntöjä ja huolehditte omalta osaltanne hygieniaohjeistuksista!

Yhdessä me tästä selvitään!

Yrittäjät Fanni Rutanen ja Elina Ponto, sekä koko FUN Oulu Keskustan henkilökunta