uusi liikuntakeskus fun | FUN Oulu Keskusta

Liikuntakeskus FUN

Oulun Talvikankaalle avataan moderni liikuntakeskus FUN loppukesästä 2019. Tutustu tästä palveluihin ja yritykseen!

Liikuntakeskus FUN Talvikankaan yrittäjät Fanni Rutanen ja Elina Ponto.

Liikuntakeskus FUNista löydät modernit puitteet nykyaikaiseen kuntosaliharjoitteluun, toiminnalliseen harjoitteluun, personal training -palveluihin, ohjattuun ryhmäliikuntaan ja uusimpiin virtuaalitunteihin. FUN tarjoaa tilat ja ohjauksen turvalliseen ja elämykselliseen kuntoiluun naisille ja miehille upeissa ja loppuun asti mietityissä tiloissa.

Liikuntakeskus FUNia luotsaavat kokeneet liikunta-alan ammattilaiset, yrittäjät Elina Ponto ja Fanni Rutanen. Henkilökuntaan kuuluu asiakaspalvelijoita, personal trainereita ja ryhmäliikuntaohjaajia.

FUN on liikuntakeskus, jossa voit harjoitella omatoimisesti kuntosalilla tai virtuaalitunneilla itsellesi sopivaan kellonaikaan 4-24 välillä. Tarjoamme myös hauskaa ja laadukasta ohjattua ryhmäliikuntaa sekä kuntosaliharjoittelua ammattitaitoisten ohjaajien ohjaamana. Uutta ja elämyksellistä harjoittelua on mukana tuottamassa iWall pelituote, joka yhdistää liikuntaa ja pelaamista. Uudenlainen harjoittelu tuo elämyksellisyyttä ja yhteisöllisyyttä tutun kuntosali- ja ryhmäliikuntaharjoittelun rinnalle.

Liikuntakeskus FUN Talvikangas tarjoaa kuntosalilla aerobiset laitteet, painopakkalaitteet, vipuvarsilaitteet ja vapaat painot. Näiden lisäksi FUNissa on toiminnallinen tila. Ison ryhmäliikuntasalin lisäksi on kaksi erillistä virtuaalihuonetta. Naisten ja miesten pukuhuoneissa on infrapunasaunat.

Ennakkomyynti on alkanut! Varmista itsellesi paikka ja koe liikunnan ilo. Tervetuloa!