PT jäseneiden onnistumiset | FUN Oulu Keskusta

PT valmennettavien onnistumisia


Inspiroidu upeista FUNilaisista ja heidän tarinoistaan! FUN personal trainerit ovat kokeneita valmentajia ja ovat auttaneet jo monia FUNilaisia saavuttamaan tavoitteensa ja vähän enemmänkin. Lue alta lisää, miten FUNin personal trainerit auttavat valmennettaviaan saavuttamaan tuloksia!

Sinä onnistut ja me autamme!


Anu
FUN Elämäntapamuutos
​​​​​​​Kesto yksi vuosi

Tässä on valmennettava Anu. Lue mitä Anu on saanut valmennuksessa aikaan.

Aloitimme Anun kanssa yhteistyön syyskuussa 2020. Anun tavoitteena oli saada lihaskuntoharjoittelu osaksi elämää, koska se auttaisi hänen ikävimmän MS-tautioireen neurologisen väsymyksen eli fatiikin hallinnassa. Lisäksi Anu halusi pudottaa painoa.

Aloitimme pohjien vahvistamisella. Opettelimme liikeratoja ja kehon palautumista treeneistä. Vahvistimme tukilihaksia ja tasapainoa. Meille kummallekkin oli tärkeää oppia turvallinen ja juuri sopiva nousujohteinen harjoittelu. Oli tärkeää oppia milloin piti höllätä ja milloin pystyi haastamaan kehoa. Lisäksi pidimme syömisen säännöllisenä ja katsoimme, että Anu saa tarpeeksi ruokaa.

Vuosi on ollut hyvin vaiherikas, varsinkin korona antoi siitä osansa. Koronatilanteen huonontuessa teimme yhteisen päätöksen siirtää treenit etätreeneiksi. Lähes viiden kuukauden ajan treenasimme etänä. Anu rakensi ihanan pienen salin omaan autotalliin, laittoi musiikin pauhaamaan ja sitten aloimme treenaamaan. Autotallissa ei ollut kuntosalilaitteita, mitkä olisivat varmistaneet turvallisen harjoittelun, mutta se ei tätä määrätietoista naista hidastanut. Ehkä ennemminkin antoi potkua lisää toiminnallisen ja vapaiden painojen treeniin. Muistan, kun Anu sanoi valmennuksen alussa, että hän haluaa pystyä tekemään syväkyykyn. Aloimme tekemään töitä sen eteen ja ensimmäiset syväkyykyt Anu tekikin juuri siellä omassa autotallissa.

Treenit saivatkin luonnolliset jatkumon, kun siirryimme takaisin salille. Pääsimme salille painojen pariin ja teimme tietoisen päätöksen testailla voimatasoja, tässä muutamia sarjapainojen ennätyksiä:

  • Maastaveto -> 70 kg
  • Takakyykky -> 27,5kg
  • Penkkipunnerrus -> 33,5kg


Mitä muuta vuosi antoi? Se auttoi hallitsemaan MS- oireita, voitasot nousivat ja paransi tasapainoa. Yleinen jaksaminen parantui ja keho kiinretyi. Lisäksi Anu pääsi palaamaan tärkeän harrastukseen pariin, hevosiin.

Kiitos Anulle, että olet luottanut minuun, koska tämän valmennuksen myötä minäkin olen oppinut paljon. Anulla on periksiantamaton luonne. Ja tarpeeksi huumoria, jotta treenit pysyvät tarpeeksi rentoina. Ja jossain vaiheessa vuotta tästä tuli elämäntapa.

Voimaharjoittelu paransi MS-oireita ja antoi mahdollisuuden palata rakkaan harrastuksen pariin.


Joni
FUN Innostu ja Jatko- valmennus
Kesto kaksi (2) vuotta

Tässä tulee Jonin aivan käsittämätön matka valmennuksessa.

Heidi ja Joni kerkesi treenailla lähes kaksi vuotta! Heidi ja Joni muistelee, että he aloittivat penkkipunnerruksessa 40 kg ja nyt menee 100kg. 150 kg takakyykky maksimi muuttuikin äkkiä sarja painoksi. Ja keho on kiinteytynyt lähes puoli metriä yhteensä! Ihan käsittämätöntä!

Parasta tässä on se, että Joni teki elämäntapamuutoksen omilla ehdoilla ja omalla tahdilla. Pysyvä muutos ei tule hetkessä, vaan siihen pitää kasvaa. Sitä ei saa liikaa hoputtaa, mutta kuitenkin pitää muistaa tsempata ja muistuttaa, että oikealla polulla ollaan.

Ja nyt kun muutos on tehty omilla ehdoilla niin, Heidi ei epäile sekuntiakaan sitä, että Jonilla jäisi nykyinen elämäntapa pois tällaisen matkan jälkeen.

Heidi on käsittämättömän ylpeä Jonista ja siitä, että hänellä oli rohkeutta vetää homma omalla tavalla ja uskoa siihen!

Anna aikaa muutokselle.


Piia
FUN Innostu valmennus
kesto kolme kuukautta

Piialla oli tavoitteena kiinteytyä, saada voimaa sekä päästä nivelkivuista eroon valmennuksen avulla. Kolmen kuukauden aikana tehtiin niin voimaharjoittelua, kuin myös intervalliharjoittelua Piian omien tavotteiden mukaisesti.


Piian tulokset

  • Vyötäröltä 7,5 senttiä pois.
  • Lantion alueelta 4 senttiä pois.
  • Reiden ympäriltä 2 senttiä pois molemmista.
  • Selän ryhti parani huomattavasti valmennuksen aikana.
  • Toistopunnerrus oli alkumittauksissa 35 polvet maassa, kun loppumittauksissa se oli 32 polvet irti alustasta.

Onneksi olkoon Pia, hienoa työtä!


Kiinnostuitko? Mutta et tiedä mikä paketti olisi Sinulle sopiva. Varaa veloitukseton konsultaatio haluamasi valmentajan kanssa.