Personal Trainereiden esittely | FUN Oulu Keskusta

Personal Trainereiden esittely

Tutustu FUNin Personal Trainereihin ja varaa veloitukseton tapaaminen!

FUN Fysioterapeutti & Personal Trainer Tiia Mensonen

Tiia auttaa sinua onnistumaan!

Koulutus:
Liikuntaneuvoja
Fysioterapeutti

Kohderyhmät:
Tuki- ja liikuntaelin vaivat
Elämäntapamuutos
Voimaharjoittelu
Lajia tukeva harjoittelu

26-vuotiaalle Savosta kotoisin olevalle liikuntaneuvojalle, fysioterapeutti ja personal trainer Tiia Mensoselle liikunta ja terveellinen elämäntapa on osa identiteettiä. Tammikuussa fysioterapeutiksi valmistuva Tiia on kiinnostunut erityisesti kehon kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja siitä, miten järkevällä ja tehokkaalla harjoittelulla voi saada aikaan isojakin terveyttä ja hyvinvointia edistäviä tuloksia.


”Mielestäni on todella mielenkiintoista, kuinka mukautumiskykyinen ihmiskeho on ja mitä kaikkea harjoittelun avulla voi oppia tekemään. Tavoitteiden saavuttaminen ja esimerkiksi asiakkaan kuntoutumisen edistyminen saa minulle väkisinkin hymyn huulille!”


Pikkutyttönä jalkapallon harrastamisen aloittanut Tiia pitää ryhmässä liikkumisesta ja yhdessä tekemisestä. Yksilönä hän rakastaa haastaa itseään ja nauttii saadessaan kokeilla rajojaan. Jalkapallon, crossfitin ja muun monipuolisen liikunnan vastapainoksi Tiia lataa akkujaan muun muassa lukemalla ja viettämällä aikaa ystäviensä kanssa, esimerkiksi pakopeleissä. Myös ”änärin” pelaaminen poikaystävän kanssa tuo tarvittavaa tasapainoa liikunnan ohelle.
”Tykkään myös erityisesti saunomisesta, se rentouttaa kivasti raskaan päivän jälkeen”, hän hymähtää.


Tiia kokee toiminnallisen harjoittelun ja treenaamisen olevan vahvinta osaamistaan ja hän yhdistääkin luontevasti fysioterapian treenaamiseen:
”Asiakkailta toivon, että voimme saada aikaan kestävän yhteistyösuhteen. Pyrin siihen, että valmennus on asiakaslähtöistä ja tavoitteellista. Aiemmista liikuntaryhmien ohjaamisista ja fysioterapeutin töistä koulun ohella on ollut hyötyä juuri asiakkaiden henkilökohtaisten tarpeiden huomioimisessa. Ei kaikilta voi vaatia samanlaisia suorituksia, vaan valmentamisen tulee olla yksilöllistä.”


”Pyrin valmennuksessa turvalliseen ja lämpimään vuorovaikutukseen. Molemmin puoleisen luottamuksen luominen on mielestäni tärkeää. Aina ei vain yksinkertaisesti jaksa ja on tärkeää, että asiakas pystyy olemaan rehellinen omista tuntemuksistaan ja uskaltaa kertoa niistä minulle.”


Tiia näkeekin ihmisen kokonaisuutena, ei pelkästään valmennettavana. ”Jokaisella on omat tavoitteet ja niitä kohti edetään. Asiakkaan ehdoilla tässä mennään”, hän summaa.
Tiian valmennusfilosofiaan kuuluu, että liikkumisen tulisi olla tavoitteellisuuden ja hikipisaroiden vuodatuksen lisäksi mukavaa ja hauskaa. Tasapainon saavuttaminen omassa arjessa on tärkeää, jotta liikunnasta nauttii ja siitä tulee osa elämää.


”Lupaan FUNilaisille että treeneistä ei tarvitse lähteä nyrpeänä, eikä ilman hikipisaroita. Kanssani pääset tavoitteeseesi omaa vauhtiasi ja opit nauttimaan liikkumisesta!”

Ota Tiian yhteys sähköpostilla tästä tai täytä tästä nopea

PT yhteydenottolomake

Ja Tiia on sinuun yhteydessä.


FUN Personal Trainer Mika Roivainen

Mikan kanssa onnistut!

Koulutus
Trainer4You:n Kuntosalivalmentaja
Trainer4You:n Personal Trainer

Kohderyhmät
Voimaharjoittelu
Kehonmuokkaus
Elämäntapamuutos

Mika on 42 -vuotias Personal Trainer. Huumori on herkässä ja sosiaalinen mies tulee hyvin toimeen ihmisten kanssa. Kotkassa suurimman osan elämästään asunut Mika on treenannut kuntosalilla koko pienen ikänsä ja esimerkiksi voimailu ja kehonrakennus ovat olleet kiinnostuksen kohteina ja melko kovaakin on tullut treenattua, Mika naurahtaa.

Vuosien vieriessä ja elämänkokemuksen (ja kilojen!) karttuessa Mika teki elämäntaparemontin ja tiputti ruokavaliolla sekä oikeanlaisella liikkumisella hurjan määrän kiloja. Hän toteaakin, että elämäntaparemontti on varmasti monella mielessä, mutta ihmiset eivät tiedä mistä aloittaa. Kuntosalille olisi kiva mennä, mutta mitä siellä voi tehdä? Onko oikein syödä mahdollisimman vähän ja harvoin laihtuakseen vai voisiko syömällä saada aikaan positiivisia vaikutuksia? Kuulostaako tutulta?


Kun tuleva vaimo löytyi juoksutapahtumasta, oli Ouluun muutto ajankohtainen. Mika muutti vuonna 2016 Ouluun ja muuton kynnyksellä hän päätti toteuttaa taustalla hautuneen haaveensa personal trainer -opinnoista. Vaikka kokemusta treenaamisesta ja liikkumisesta on kertynyt vuosien varrella, Mika korostaa koulutuksen tuomaa tieto-taitoa puhtaisiin ja turvallisiin suoritustekniikoihin. Tärkeintä on löytää jokaiselle se oma tapa treenata ja saada onnistumisen kokemuksia iästä tai treenimäärästä riippumatta.


Ouluun juurruttuaan ja perheen perustettuaan ne kuuluisat ”ruuhkavuodet” ovat tulleet tutuksi Mikallekin. Hektisen arjen vauhdittamana, omaa hyvinvointiaan ei saa myöskään unohtaa, hän muistuttaa. Monipuolinen liikkuminen maastossa ja kuntosalilla pitävät kehon ja mielen virkeänä. Itse Mika kertoo maasto- tai läskipyöräilyn lisäksi lenkkeilevänsä ja liikkuvansa luonnossa, talvella hiihtäen, kuntosalia unohtamatta. Kun mieli ja keho kiittää, on sohvallekin mukava välillä oikaista itsensä hyvällä omallatunnolla.


”Lupaan tukea asiakkaitani haastamaan itsensä ja löytämään keinoja saavuttamaan omat tavoitteensa. Oikotietä onneen ei ole ja matka taittuu kepeämmin luotettavan valmentajan tukemana. Tsemppaan tekemään vielä sen YHDEN toiston. ”

Ota Mikaan yhteys sähköpostilla tästä tai täytä tästä nopea

PT yhteydenottolomake

ja Mika on sinuun yhteydessä.


Personal Trainerin kanssa harjoittelu on hauskaa ja motivoivaa!

Löydä sinulle sopiva valmennus, jolla saat haluamasi tulokset! Varaa oma valmennus suoraan verkkokaupan kautta tai veloitukseton konsultaatioaika alla olevalla lomakkeella. FUN Personal Trainer on Sinuun yhteydessä.

Lue lisää