Personal Trainereiden esittely

Tutustu FUNin Personal Trainereihin ja varaa veloitukseton tapaaminen!

FUN Personal Trainer Moona Lehtonen

Minun kanssa onnistut!

Koulutus:

Australian college sport & fitness Kuntosaliohjaaja
Trainer4You:n Personal Trainer
Trainer4You:n Kuntosalivalmentaja

Kohderyhmät:

Voimaharjoittelu
Kehonmuokkaus
Elämäntapamuutos
Suorituskyvyn lisäys arkeen

Moona on 23-vuotias Suomussalmelta lähtöisin, mutta nykyään Oulussa vaikuttava liikkuja ja liikuttaja. Työura hänellä alkoi kaupan kassalta 16-vuotiaana. Asiakaspalvelutyö kaupoissa ja erilaisissa kahviloissa onkin pitänyt Moonan kiireisenä työuran alusta lähtien. Moonalle työssä parasta onkin asiakkaiden kohtaaminen ja siinä tapahtuva vuorovaikutus.

Peruskoulun jälkeen hän suoritti merkonomin opinnot, mutta vähitellen alkoi varmistumaan, että työskentely liikunnan parissa ja liikuttaa itseä ja muita olisi se, mitä hän haluaa tehdä. Australiassa vietetyn AuPair-vuoden jälkeen halu lämpöön ja aurinkoon takaisin oli kova, jolloin Moona päätti yhdistää kaksi haavetta ja aloittaa kuntosaliohjaajan opinnot Australiassa.

Korona toi hänet kuitenkin Suomeen keväällä 2020 ennakoitua aikaisemmin, joten hän jatkoi unelmansa tavoittelua Suomessa ja hyppäsi mukaan Trainer4You:n PT- koulutusputkeen. Koulutukseen kuuluva harjoitusasiakkuus ja ryhmäliikuntojen ohjaus ohessa toivat vain lisävarmuutta siitä, että tämä on juuri sitä mitä haluaisi tulevaisuudessa tehdä.

Tänä kesänä Moona suoritti PT-koulutuksen loppuun ja jatkaa itsensä kehittämistä lukemalla alaan liittyviä artikkeleita ja kirjoja, ja tietenkin tiimioppimisella FUNin valmennustiimissä. Lähitulevaisuudessa Moonalla on myös tarkoitus käydä jatkokoulutuksia ohjelmointiin ja ravintoon liittyen.

Säännöllisen ohjatun liikkumisen hän aloitti lentopallon parissa. Hän pelasi lentopalloa yläasteen loppuun saakka. Tutun joukkueen hajotessa joukkuepelaaminen jäi. Osana lentopalloharjoittelua oli salitreenit, mitä kautta innostus saliharjoittelua kohtaan alkoi. Muutakin liikuntaa hän on vuosien mittaan harrastanut, mm. hiihtoa ja lenkkeilyä, mutta mieluisimmaksi harjoittelumuodoksi on jäänyt monipuolinen saliharjoittelu.

Tasapainon löytäminen treenien ja ruokailujen suhteen ottivat oman aikansa, mutta pienten askelten kautta homma on alkanut luistamaan. Koulutuksien ja omakohtaisten kokemuksien kautta Moona kokee, että hänellä on iso nippu avaimia, joilla auttaa laajaa asiakaskuntaa kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa.

"Saan itse niin paljon energiaa ja hyvää fiilistä treenaamisesta ja palan halusta päästä levittämään tätä ilosanomaa myös muillekin!" Moona kuvaile itseään innostuneena ja innostavana ohjaajana, joka haluaa auttaa asiakasta niin ylä- kuin alamaissakin. Hän uskoo kokonaisvaltaiseen tekemiseen, ruoan, liikunnan ja levon tasapainoon. Tekemisessä otetaan huomioon vaihtuvat elämäntilanteet, sen kuormitus ja pyritään tuomaan liikunnalla lisäenergiaa arkeen. Haluan auttaa muitakin löytämään sen hyvän olon tunteen, mitä monipuolinen, terveellinen ruoka sekä säännöllinen liikunta tuo tullessaan. Positiivisuus ja iloisuus tekemisessä ovat minulle tärkeitä asioita, eihän elämää nyt liian vakavasti kannata ottaa!

”FUNilaisille lupaan olla mukana hommassa täydellä intohimolla ja auttaa jokaista löytämään se oma tapa liikkua, saavuttaa tavoitteita ja ylittämään itsensä. Askeleet voivat olla pieniä tai vähän isompia, mutta ne vievät eteenpäin joka tapauksessa. ”

Ota Moonaan yhteys sähköpostilla tästä tai täytä tästä nopea

PT yhteydenottolomake

Ja Moona on sinuun yhteydessä.


FUN Personal Trainer Mika Roivainen

Mikan kanssa onnistut!

Koulutus
Trainer4You:n Kuntosalivalmentaja
Trainer4You:n Personal Trainer

Kohderyhmät
Voimaharjoittelu
Kehonmuokkaus
Elämäntapamuutos

Mika on 42 -vuotias Personal Trainer. Huumori on herkässä ja sosiaalinen mies tulee hyvin toimeen ihmisten kanssa. Kotkassa suurimman osan elämästään asunut Mika on treenannut kuntosalilla koko pienen ikänsä ja esimerkiksi voimailu ja kehonrakennus ovat olleet kiinnostuksen kohteina ja melko kovaakin on tullut treenattua, Mika naurahtaa.

Vuosien vieriessä ja elämänkokemuksen (ja kilojen!) karttuessa Mika teki elämäntaparemontin ja tiputti ruokavaliolla sekä oikeanlaisella liikkumisella hurjan määrän kiloja. Hän toteaakin, että elämäntaparemontti on varmasti monella mielessä, mutta ihmiset eivät tiedä mistä aloittaa. Kuntosalille olisi kiva mennä, mutta mitä siellä voi tehdä? Onko oikein syödä mahdollisimman vähän ja harvoin laihtuakseen vai voisiko syömällä saada aikaan positiivisia vaikutuksia? Kuulostaako tutulta?


Kun tuleva vaimo löytyi juoksutapahtumasta, oli Ouluun muutto ajankohtainen. Mika muutti vuonna 2016 Ouluun ja muuton kynnyksellä hän päätti toteuttaa taustalla hautuneen haaveensa personal trainer -opinnoista. Vaikka kokemusta treenaamisesta ja liikkumisesta on kertynyt vuosien varrella, Mika korostaa koulutuksen tuomaa tieto-taitoa puhtaisiin ja turvallisiin suoritustekniikoihin. Tärkeintä on löytää jokaiselle se oma tapa treenata ja saada onnistumisen kokemuksia iästä tai treenimäärästä riippumatta.


Ouluun juurruttuaan ja perheen perustettuaan ne kuuluisat ”ruuhkavuodet” ovat tulleet tutuksi Mikallekin. Hektisen arjen vauhdittamana, omaa hyvinvointiaan ei saa myöskään unohtaa, hän muistuttaa. Monipuolinen liikkuminen maastossa ja kuntosalilla pitävät kehon ja mielen virkeänä. Itse Mika kertoo maasto- tai läskipyöräilyn lisäksi lenkkeilevänsä ja liikkuvansa luonnossa, talvella hiihtäen, kuntosalia unohtamatta. Kun mieli ja keho kiittää, on sohvallekin mukava välillä oikaista itsensä hyvällä omallatunnolla.


”Lupaan tukea asiakkaitani haastamaan itsensä ja löytämään keinoja saavuttamaan omat tavoitteensa. Oikotietä onneen ei ole ja matka taittuu kepeämmin luotettavan valmentajan tukemana. Tsemppaan tekemään vielä sen YHDEN toiston. ”

Ota Mikaan yhteys sähköpostilla tästä tai täytä alapuolelta lomake ja Mika on sinuun yhteydessä.


Löydä sinulle sopiva valmennus, jolla saat haluamasi tulokset!

Lue lisää