Personal Trainereiden esittely

Tutustu FUNin Personal Trainereihin ja varaa veloitukseton tapaaminen!

FUN Personal Trainer & Fysioterapeutti (AMK) Vesa Tihinen

Vesa on ammattitaitoinen, hauska ja motivoiva valmentaja!

Koulutus
Fysioterapeutti (AMK)
Ryhmäliikunnanohjaaja

Kohderyhmät
Tuki- ja liikuntaelin ongelmat
Kehonmuokkaus
Suorituskyvyn optimointi
Urheilijat
Elämäntapamuuttujat

Vesa on 27-vuotias fysioterapeutti ja ryhmäliikunnanohjaaja. Vesa on kotoisin Keski-Suomen seudulta Muuramesta. Vaikkakin Vesa työskentelee nykyisessä ammatissaan niin sanotuissa ’’siisteissä sisähommissa’’ on hän aikaisemmalta koulutukseltaan metsäkoneasentaja. Ennen sosiaali- ja terveysalan opintoja Vesa työskentelikin 5 vuoden ajan metsäkoneasentajana. Fysioterapia opintojen lisäksi Vesa on opiskellut vuoden myös toimintaterapiaa.

Vesa liikunnallinen tausta ulottuu kauas ja hänen lajitaustansa löytyykin taistelulajeissa. Vesa harrasti ja kilpaili Karatessa useamman vuoden ajan juniorina. Ensimmäinen kosketus ohjaamiseen tulikin jo alle 15-vuotiaana Vesa toimiessa apukouluttajana Karatessa. Tästä innostuneena Vesa alkoi myös toimimaan yleisurheilujunioreiden kanssa ohjaten heille harjoituksia. Ensimmäisen liikunta-alan työpaikan Vesa sai 17-vuotiaana paikalliselta kuntokeskukselta, Vesa toimi kyseisessä kuntokeskuksessa lapsiparkin työntekijänä. Tästä eteenpäin Vesa on toiminut liikunta-alalla eri tehtävissä aina ryhmäliikunnan ohjaajasta ryhmäliikuntakoordinaattoriin asti.

Vaikkakin Vesalla on kilpaurheilutausta ja hän on harrastanut liikuntaa jo kauan aikaa, löytyy häneltä kuitenkin omakohtaista kokemusta myös elämäntapamuutoksesta. Kilpaurheilun loputtua Vesa keräsi ylimääräistä massaa syömällä kuin urheilija, mutta hän jätti liikunnan melkein kokonaan pois. Vesa päättikin pudottaa ylimääräisen painon pois ja hänen onnistuikin laihduttamaan vuoden aikana yli 20 kiloa painoa pois. ’’Elämäntapamuutos on aina pitkä ja kivinen tie, mutta mikäli vanhaan elämäntapaan ei ole tyytyväinen niin muutos kannattaa aina’’

Vesan intohimo fysioterapeuttina ja personal trainerinä on ihmisten auttaminen sekä terveiden elämäntapojen opettaminen. Vesa haluaakin valmennustensa aikana tarjota asiakkaillensa asiantuntevaa sekä laadukasta palvelua, jonka avulla kuka tahansa löytää omat tavoitteensa sekä myös kykenee pääsemään niihin, riippumatta lähtökohdista. Vesa toteaakin usein, että ’’Parhainta tässä on nähdä kuinka ihmiset jaksavat ylittää itsensä päivästä toiseen, koska senhän takia tätä hommaa tehdään, että voidaan parantaa ihmisten elämänlaatua sekä antaa heille elämyksiä ja kokemuksia siitä mihin he kykenevät’’.

’’Lupaan kaikille FUNilaisille, että onnistutte pääsemään niihin tavoitteisiin, joihin itse tähtäätte. Tarjoan jokaiselle asiakkaalle taustasta riippumatta aina asiantuntevaa, laadukasta, hauskaa ja motivoivaa valmennusta. Minun kanssani tulet onnistumaan!’’

Ota Vesaan yhteys sähköpostilla tästä tai täytä alta nopea yhteydenottolomake ja Vesa on sinuun yhteydessä!


Löydä sinulle sopiva valmennus, jolla saat haluamasi tulokset!

Lue lisää