FUN ketjun tarina | FUN Oulu Keskusta

FUN Oulu Keskustan tarina

Miten kaikki sai alkunsa? Lue FUN Oulu Keskustan tarina.

Meillä liikkuminen on hauskaa!

Usean vuoden suunnittelun tuloksena halusimme, että Liikuntakeskus FUN on laadukas, helppo sekä lähellä ihmistä, ja jossa liikkuminen on hauskaa!

Olemme molemmat työskennelleet liikunta-alalla pitkään eri tehtävissä ja kokemusta liikuntakeskusyrittämisestäkin on jo lähes kymmeneltä vuodelta. Niihin vuosiin on mahtunut niin ketjuyrittämistä, kuin oman konseptin luomistakin. Ehdottomasti parasta tällä alalla on nähdä ihmisessä liikkumisen ilo, liikunnan terveydelliset vaikutukset, uuden oppimisen ja kehittymisen riemu, sekä sitä kautta itsetunnon ja elämänlaadun parantuminen. Halusimme brändätä juuri nämä liikkumisen positiiviset vaikutukset ja tuoda ne lähelle ihmisiä, sinne missä asiakkaamme asuvat sekä sinne, missä he työskentelevät. Mikä sen helpompaa, kuin tehdä treeni aamulla ennen töitä tai heti työpäivän jälkeen ennen kotiin menoa.

Haluamme tarjota laadukasta palvelua vastalauseena kylmille saleille. Tuhansia asiakkaita palvelleina tiedämme, että asiakas edelleen tarvitsee ja arvostaa palvelua. FUN Oulu Keskustaan kuuluu ehdottomasti palvelualtis asiakaspalvelu, ammattitaitoiset personal trainerit, jotka takaavat asiakkaan turvallisuuden ja tavoitteet sekä nykyihmistä loistavasti palvelevat, aikatauluista vapaat virtuaaliset ryhmäliikuntatunnit. Erityisen loistavaa on se, että sijaintimme uudistuneen Radisson Blu Hotellin yhteydessä mahdollistaa sen, että palvelumme ovat jäsenten ja hotellin asiakkaiden käytössä klo 4-24.

Kolmas intohimomme on digitaalisuus ja uudet innovaatiot. Haluamme jatkuvasti olla kehittämässä uusia asiakkaitamme helpottavia digitaalisia palveluita ja esimerkkinä tästä on FUNin oma puhelinsovellus, josta asiakkaamme pääsevät käyttämään palveluitamme helposti. Yhdellä jäsenmaksulla jäsenemme pääsevätkin helposti käyttämään kaikkia Suomen FUNeja. Olemme myös innovatiivisia ja rohkeita kokeilemaan jotain uutta sekä erilaista ja kehitämme palveluitamme jatkuvasti.

Asiakaslupauksemme:

Meillä laadukasta palvelua tarjoaa oikeat ihmiset, joita ovat asiakaspalvelijat ja personal trainerit. Upean kuntosalimme sekä virtuaaliset palvelut saat käyttöösi vuoden jokaisena päivänä klo 4-24. Palveluidemme osto ja käyttö sekä keskuksessa kulku on hyvin yksinkertaista, jota helpottaa oma puhelinsovelluksemme. Kuukausijäsenyytemme on voimassa toistaiseksi 1 kk irtisanomisajalla, eli emme vaadi pitkää sitoutumista. Olemme lähellä sinun kotiasi tai kaupungin ytimessä, jotta sinun on helppo tulla ja mennä oman aikataulusi mukaan.

Nähdään FUN Oulu Keskustassa!

Elina & Fanni