Aikataulu

Koe elämyksiä virtuaalisessa ryhmäliikunnassa innostavien ja ammattitaitoisten ohjaajien avulla upeassa virtuaalisalissamme! Löydät viikkoaikataulun myös etusivultamme.

Liikuntakeskus FUN Oulu Keskusta tarjoaa ammattitaitoisten ja viihdyttävien ryhmäliikuntaohjaajien ohjaamia virtuaalisia tunteja monipuolisella kattauksella. Ryhmäliikunta-aikataulusta löydät niin LES MILLS -konseptunnit kuin ohjaajien omat virtuaaliset tunnitkin. Valikoima sisältää lihaskunto-, kestävyys- ja kehonhuoltotunteja. Ole vahva BODYPUMP® -tunnilla, nautiskele joogan ja pilateksen parissa tai paranna aerobista kuntoasi tanssien 24/7!

Ajastetut virtuaalitunnit löydät omasta FUN appistasi alavalikosta "Jumpat".

Tervetuloa liikkumaan ja voimaan hyvin!


Ajastetut virtuaalitunnit käynnistyvät automaattisesti. Voit pysäyttää ja vaihtaa sinulle mieleisemmän tunnin, jos muita treenaajia ei ole paikalla.

Aikataulu on toistaiseksi voimassa oleva, pidätämme oikeuden muutoksiin.

Lähetä meille toiveita oman FUN appisi kautta "avaa tuki" -kohdasta!


Toimintaohjeet jumppien varaukseen FUNin jäsenille

  1. Voit varata jumppasi vaikka kotisohvalta käsin FUNin appista. Jumpat tulevat viikkoa ennen varattaviksi FUNin omaan sovellukseen ja sieltä näet tarkan ajan ko. jumpan kohdalta, kun näpäytät sen auki. FUNissa on käytössä jonotusjärjestelmä, ja saat tiedon FUNin appiin, heti kun paikka tunnilla on sinulle vapautunut.
  2. Sinulla on oikeus varata neljä jumppaa viikossa, saat toki käydä useammallakin tunnilla, mutta varausoikeus viikossa on neljälle tunnille. Pystyt paikan päällä ilmoittautumaan alkavalle tunnille, jos paikkoja on vapaana ja vaikka sinulla olisi 4 varausta täynnä.
  3. HUOM! Jos teet neljä peruuttamatonta varausta ja et tule tunnille, tulee sinulle automaattisesti kahden viikon varauskielto. Saat toki tulla tunneille ja osallistua tunnille varaamalla paikan päällä appin kautta paikan, muttet pysty sitä ennakkoon tekemään kahteen viikkoon.
  4. Vahvistat varauksesi FUNissa paikan päällä viimeistään 10 minuuttia ennen tunnin alkua ulko-ovella, kun avaat appilla oven. Turvaportin avautumisen jälkeen saat puhelimeesi popup viestin, josta näet tunnin/tunnit mihin olet tulosi juuri vahvistanut.
  5. 10 minuuttia ennen tunnin alkua vahvistamattomat varaukset raukeavat ja tunnille vapautuu siis paikkoja. Jos saavut FUNiin myöhemmin kuin 10 minuuttia ennen tunnin alkua, ole hyvä ja varaa paikkasi appista uudestaan.
  6. Olethan kiva jumppaystävä ja jos tiedät ettet pääsekään osallistumaan tunnille, perut varauksesi viimeistään kahta tuntia ennen jumpan alkua. Kiitos!


Tervetuloa liikkumaan ja viihtymään!


FUN tarjoaa ammattitaitoisten ja viihdyttävien ryhmäliikuntaohjaajien ohjaamia virtuaalisia tunteja monipuolisella kattauksella. Virtuaalisesta ryhmäliikunta-aikataulusta löydät niin LES MILLS -konseptitunnit kuin ohjaajien omat tunnitkin. Valikoima sisältää lihaskunto-, kestävyys- ja kehonhuoltotunteja.

Lue lisää