personal trainig, palvelut, tulokset | FUN Oulu Keskusta

Personal Training -palvelupaketit

Löydä sinulle sopiva valmennus, jolla saat haluamasi tulokset! Varaa oma valmennus suoraan verkkokaupan kautta tai veloitukseton konsultaatioaika alla olevalla lomakkeella. FUN Personal Trainer on Sinuun yhteydessä. Huomiothan, että valmennuspaketin ottaminen edellyttää lisäksi voimassa olevaa FUN kuukausi- tai vuosijäsenyyttä.

Personal Trainerin kanssa harjoittelu on hauskaa ja motivoivaa!


FUN PT paketit

​​​​​​​Varaa oma paikkasi ja olet lähempänä tavoitteitasi. Osta suoraan oma valmennus FUNin verkkokaupasta.
​​​​​

FUN Tunti Personal Trainerin kanssa 59 €

Onko salilla treenaaminen Sinulle tuttua, mutta tarvitset tekniikkaopastusta johonkin liikkeeseen. Tai oletko ostanut internetistä ohjelman ja haluat käydä sen läpi osaavan Personal Trainerin kanssa. Tai kaipaatko vain hyvää treeniä välillä? Tällä tunnilla saat sen!

 • Tunnin kesto on 55 min, ei sisällä kirjallista ohjelmaa.


Osta täältä itsellesi tunti PT:n kanssa!


PT TuntiFUN kuntosaliohjelma 89 €

Oletko vasta liittynyt meille jäseneksi tai kaipaatko jotain uutta sisältöä treeneihisi? Kuntosaliohjelmalla saat hyvän alun tai kaipaamaasi inspiraatiota salitreeneihisi.

Tai tarvitsetko apua ruokavalioosi? Tällä paketilla voit myös valita kuntosaliohjelman sijaan ruokavalioneuvontaa, jossa käytte yhdessä Personal Trainerin avulla läpi ruokavaliotasi ja opit tekemään terveellisiä valintoja tulevaisuudessa.

Sisältää yksilöllisesti laaditun kuntosaliohjelman ja sen ohjauksen Personal Trainerin kanssa (a 55 min.)

Osta täältä itsellesi kuntosaliohjelma!


Kuntosaliohjelma
FUN Ruokavalioneuvonta 89 €

Kaipaatko apua ruokavalion koostamiseen? Ruokavalioneuvonnalla saat avun ravitsemukseen liityviin kysymyksiisi ja sinulle sopivan ruokavalion koostamiseen.

Sisältää tapaamisen Personal Trainerin kanssa. Tapaamisen aikana saat palautteen etukäteen täyttämästäsi ruokapäiväkirjasta sekä yksilölliset, kirjalliset ohjeet tavoitteitasi tukevan ruokavalion koostamiseen (á 55 min).

Osta täältä itsellesi ruokavalioneuvonta!


Ruokavalioneuvonta
FUN Startti 150 €

Oletko vasta liittynyt meille jäseneksi tai kaipaatko jotain uutta sisältöä treeneihisi? Startilla saat hyvän alun tai kaipaamaasi inspiraatiota salitreeneihisi. Aloittelijalle kaksi Personal Trainer tapaamista antaa enemmän varmuutta tekemiseen kuin yksi tapaaminen. Kokenut treenaaja saa tällä paketilla päiviteltyä omat ohjelmat helposti. Jos sinulla on tavoitteena käydä 2-4 kertaa viikossa salilla, silloin saat tällä paketilla kaksi eri ohjelmaa, mikä palvelee tavoitteitasi.

Tai tarvitsetko apua ruokavalioosi? Tällä paketilla toinen tapaaminen voi olla ruokavalioneuvontaa, jossa käytte yhdessä Personal Trainerin avulla läpi ruokavaliotasi ja opit tekemään terveellisiä valintoja tulevaisuudessa.

Kesto yksi (1) kuukausi ja kaksi (2) tapaamista (a 45 min.)

 • kuntosaliohjelma ja sen ohjaus ja/tai ruokavalioneuvonta


Osta täältä itsellesi FUN Startti -paketti!


FUN StarttiFUN Treenaa 169 €/kk

Kesto kolme (3) kuukautta, kaksi (2) tapaamista kuukaudessa (a 45 min.) 6 tapaamista yhteensä.

 • Kuntosaliohjelma ja sen päivitys
 • Ruokavalio
 • Personal Trainerin tuki
 • Hauskat ja motivoivat treenit oman PT:n kanssa


Tällä paketilla löydät liikunnan riemun ja opit yhdistämään liikunnallisen elämäntavan arkeesi kevyemmällä tahdilla. Jos arkesi on kiireistä tai olet jo omatoiminen liikkuja ja haluat vain uusia ideoita ja punaista lankaa treeneihisi, niin silloin tämä valmennus on Sinulle. Opit tekemään terveellisiä valintoja ruokavalioosi. Opit rytmittämään viikkoasi liikkumisen ja palautumisen suhteen. Opit uusia liikkeitä salilla ja nousujohteisen ohjelmoinnin tavoitteiden mukaan. Viikottaisella sähköpostituella pysyt valmennuksessa mukana niinä viikkoina, kun ette näe valmentajan kanssa.

Osta täältä itsellesi FUN Treenaa -valmennus!


FUN TreenaaFUN Innostu 250 €/kk
Kesto kolme (3) kuukautta, yksi (1) tapaaminen viikossa (a 45 min.)

 • Kuntosaliohjelma ja sen päivitys
 • Ruokavalio
 • Personal Trainerin tuki
 • Hauskat ja motivoivat treenit oman PT:n kanssa


Tällä paketilla löydät liikunnan riemun ja opit yhdistämään liikunnallisen elämäntavan arkeesi. Opit tekemään terveellisiä valintoja ruokavalioosi. Saat Personal Trainerin tuen koko valmennuksen ajan sähköpostin välityksellä. FUN Innostu sopii myös sinulle, joka treenaat jo omatoimisesti ja motivoituneesti valmennuksen lisäksi ja olet löytänyt liikunnan riemun.

Osta täältä itsellesi FUN Innostu -valmennus!


FUN InnostuFUN Tulokset 480 €/kk

Kesto kolme (3) kuukautta, kaksi (2) tapaamista viikossa (a 45 min.)

 • Kuntosaliohjelma ja sen päivitys
 • Ruokavalio
 • Personal Trainerin tuki
 • Hauskat ja motivoivat treenit oman PT:n kanssa


FUN Tulokset valmennuksella pääset kohti haluttuja tuloksia. Treenit Personal Trainerin kanssa pitävät sinut motivoituneena ja harjoittelun nousujohteisena, jotta kehityksesi menee eteenpäin haluamallasi osa-alueella. Tämä valmennus sopii sinulle, jos tavoitteesi on esimerkiksi painonpudotus, voimatasojen nosto tai urheilusuorituksen parantaminen.

Osta täältä itsellesi FUN Tulokset -valmennus!


FUN TuloksetFUN Huipputulokset 450 €/kk
Kesto kuusi (6) kuukautta, kaksi (2) tapaamista viikossa (a 45 min.)

 • Kuntosaliohjelma ja sen päivitys
 • Ruokavalio
 • Personal Trainerin tuki
 • Hauskat ja motivoivat treenit oman PT:n kanssa


FUN Huipputulokset valmennuksella pääset kohti haluttuja huipputuloksia, jotka vaativat sitoutumista. Treenit Personal Trainerin kanssa pitävät sinut motivoituneena ja harjoittelun nousujohteisena, jotta kehityksesi menee eteenpäin haluamallasi osa-alueella. Tämä valmennus sopii sinulle, jos tavoitteesi on esimerkiksi merkittävä painonpudotus, todellinen voimatasojen nosto tai suuri urheilusuorituksen parantaminen.

Osta täältä itsellesi FUN Huipputulokset -valmennus!


FUN HuipputuloksetFUN Elämäntapamuutos 420 €/kk

Kesto 12 kuukautta, kaksi (2) tapaamista viikossa (a 45 min.)

 • Kuntosaliohjelma ja sen päivitys
 • Ruokavalio
 • Personal Trainerin tuki
 • Hauskat ja motivoivat treenit oman PT:n kanssa


FUN Elämäntapamuutos valmennus sopii sinulle, joka haluat aloittaa ihan alusta uuden energisemmän elämäntavan. Tällä valmennuksella opit pitämään ravinnon, liikunnan ja unen tasapainossa kaikissa elämäsi vaiheissa. Ammattitaitoinen Personal Trainer pitää treenisi hauskoina ja motivoivina mahdollistaen haluamasi tulokset. Valmennuksen kesto varmistaa sen, että uusi elämäntapasi säilyy myöskin valmennuksen jälkeen.

Osta täältä itsellesi FUN Elämäntapamuutos -valmennus!


FUN ElämäntapamuutosKiinnostuitko, mutta oletko epävarma mikä valmennus sopisi Sinulle? Täytä alla oleva lomake niin FUNin Personal Trainer ottaa sinuun yhteyttä !