Liikuttava lahja -FUN lahjakortti
-helposti verkkokaupasta!

Anna lahjaksi elämys: FUNin jäsenyys tai Personal Training palveluja. Tarjoamme kaikki kuukausi- ja vuosijäsenyyslahjakortit ilman liittymismaksua (norm. 29 €) 23.12.2020 saakka! Lahjakortit ovat voimassa nyt pidennetysti, VUODEN ostopäivästä.

Tarjoamme ajalla 2.- 23.12.2020 FUNin kuukausi- ja vuosijäsenyyslahjakortit ilman liittymismaksua. Lahjakortit ovat voimassa pidennetysti, vuoden ostopäivästä.

Anna lahjaksi omaa aikaa ja hyvinvointia läheisellesi! Voit valita valmiita paketteja verkkokaupastamme. Lahjoita kuukausi- tai vuosijäsenyys FUN Oulu Keskustaan tai jos lahjan saaja on jo FUNilainen, lahjoita hänelle Personal Training palvelu. Voit valita lahjaksi FUN Kuntosaliohjelman tai FUN Startti paketin, jolla pääsee hyvään alkuun omatoimisessa kuntosaliharjoittelussa.

Jos haluat tehdä aivan oman lahjan, sellaisen, mikä ei ole meillä jo valmiina lahjatuotteissa, ole meihin yhteydessä ja tehdään yhdessä mieleinen lahja.

Tilausvahvistus sekä lahjakortti toimitetaan lahjan tilaajalle sähköpostiin. Voit itse halutessasi tulostaa kivan lahjakortin, josta löytyy koodi lahjan saajalle käytettäväksi verkkokaupassa.

Toimi näin:

1. Osta haluamasi lahjakortti verkkokaupasta

2. Täytä lahjansaajan nimi (jos ostat itsellesi, oma nimesi)

3. Maksa tuote ja saat lahjakortin erillisessä sähköpostiviestissä .pdf-liitteenä.

4. Tulosta halutessasi kiva lahjakortti lahjan saajalle!

Miten lahjakortin saaja/käyttäjä toimii?

Halutessaan aloittaa kuntoilun, lahjakortin saaja (tai sinä itse) ostaa itselleen verkkokaupassa lahjakorttia vastaavan tuotteen (esim. FUNin kuukausijäsenyyden tai valmennuksen).

Ostoskori -kohdassa käytetään lahjakortin tilausvahvistuksessa annettu alennuskoodi. Lahjakortti käytetään loppuun painamalla tilauksen neljännessä vaiheessa "käytä lahjakortti" -painiketta ja antamalla lahjakortissa mainittu numerokoodi.

Jäsenyys tulee voimaan kun lahjan saaja on lunastanut jäsenyyden itselleen verkkokaupassamme ja hän pääsee heti lunastuksen jälkeen käyttämään palveluitamme Liikuntakeskus FUNin mobiilisovelluksen kautta.

Jos lahjakortilla on ostettu Personal trainer- palveluita, valitsemasi valmentaja ottaa sinuun yhteyttä tapaamisen sopimiseksi.

Kaikki 2.12.- 23.12.2020 välisenä aikana ostetut lahjakortit ovat voimassa vuoden ostopäivästä!