FUN for Moms!

Anna äitienpäivälahjana äitityypille viikko ilmaista treeniaikaa FUNiin! Muista äitiäsi, mummoasi, anoppiasi, työkamuasi tai ystävääsi huikealla treenielämyksellä. Vai oletko itse äitityyppi? Ota itsellesi omaa aikaa FUNissa.

Äitityypit kuntoon! FUN ylpeänä kutsuu kaikki äitityypit kokeilemaan FUN Oulu Keskustan liikuntakeskusta viikon ajan veloituksetta!


Tilaa verkkokaupasta tutustumisviikko ajalla 3.-9.5.2021 joko itsellesi (jos olet äitityyppi) tai lähetä tämä nettisivulinkki äitityypille, ja sinä pääset tai hän pääsee treenaamaan ilmaiseksi viikon ajan 10.-16.5.2021.

HUOM! Lahjan käyttäjän tulee tilata FUN for Moms- tutustumisviikko itse verkkokaupasta omilla tiedoillaan kulkuoikeuden saamiseksi.

Liikuntakeskus FUNin tutustumisviikolla käytössäsi ovat kaikki palvelumme seitsemän vuorokauden ajan: moderni kuntosali, tyylikäs toiminnallinen tila, viihdyttävä virtuaalinen ryhmäliikunta ja upeat pukuhuonetilat suomalaisine saunoineen 24 tuntia vuorokaudessa. Asiakaspalvelumme on myös valmis opastamaan sinua, tervetuloa siis äidit ja äitityypit!

FUN for Moms- tutustumisviikko koskee vain äitityyppejä ja uusia tutustujia, jotka eivät vielä ole jäseniä.

Toimi näin:

Jos haluat tilata tutustumisviikon lahjaksi, lähetä tämä nettisivulinkki viimeistään 9.5. sunnuntaipäivänä vaikka WhatsAppin kautta.

Lahjan saaja:

  1. Valitse alla oleva kampanjatuote ja rekisteröidy verkkokaupassa.
  2. Kirjaudu ostosten jälkeen tekemilläsi tunnuksilla FUNin mobiiliappiin.
  3. Tervetuloa treenaamaan 10.-16.5.2021 välisenä aikana!