Virtuaalimaailma | FUN Oulu Keskusta

Virtuaalimaailma

Meiltä FUNista löydät uusimmat virtuaalitunnit ja -tavat liikkua. Kisaa vaikka kaveria vastaan juoksukilvassa, kokeile taijiita rauhoittumiseen tai haasta itsesi virtuaalitunnilla.

Kokeile rohkeasti virtuaaliohjattuja tunteja.

Virtuaalitunnit
Liikuntakeskus FUNista löydät livetuntien lisäksi laajan virtuaalituntivalikoiman. Virtuaalitunteja on käytössäsi koko keskuksen aukioloajan ja liikut tunneilla silloin kun sinulle parhaiten sopii! Valitset kosketysnäytöltä haluamasi tunnin, käytössäsi on suomenkielisiä tunteja sekä huippusuositut Les Mills- virtuaalitunnit. Virtuaalitunnit löydät sekä ryhmäliikunta- että virtuaalisaleistamme.


iWall
iWall on riemastuttava ja monipuolinen, useita liikunnallisia pelejä yhdistävä tuote, jota voi samanaikaisesti pelata 1-2 pelaajaa. Pelaaminen on hauskaa ja motivoivaa kaikenikäisille. Peleissä liikutaan erilaisissa ympäristöissä, joissa etenemistä ja liikkumista pelaajat ohjaavat omilla liikkeillään. Monipuolisen pelisisältönsä ansiosta iWallia voi käyttää sekä tehokkaaseen treenaamiseen että virkistävään taukoliikuntaan tai treenikavereiden yhteiseksi ajanvietteeksi. Pelata voi vain hetken tai halutessaan iWallilla voi tehdä pidempikestoisen treenin keskittyen esimerkiksi lihas- tai kestävyyskunnon ja liikkuvuuden parantamiseen tai tasapainon ja koordinaation kehittämiseen. Uusia pelisisältöjä luodaan jatkuvasti lisää yhdessä liikunta-alan asiantuntijoiden kanssa ja niitä kohdennetaan eri osa-alueiden kehittämiseen.


Liikuntakeskus FUNin monipuolisesta ja runsaasta virtuaalisesta ryhmäliikuntavalikoimasta löydät juuri itsellesi parhaimmat tunnit sinulle sopivaan aikaan 24/7.

Lue lisää