Personal trainer, liikunta-alan ammattilainen, kuntosali | FUN Oulu Keskusta

Hae FUNiin personal traineriksi!

Liikuntakeskus FUN etsii juuri sinua, valovoimaista liikunta-alan ammattilaista personal traineriksi ammattimaiseen ja hauskaan tiimiimme.

Ole osa hauskaa ja ammattitaitoista tiimiämme!

Odotamme, että sinulla on liikunnanohjaajan (AMK) tai liikuntaneuvojan tutkinto ja/tai Trainer4Youn tms. personal trainer- koulutus taustalla ja sinulla joko on jo yritys tai harkitset pienyrittäjyyttä tai kevytyrittäjyyttä. Haluat olla intohimoinen liikunnan ja terveyden ilosanoman lähettiläs ja tärkeä osa ihmisten vapaa-aikaa. Saat itse parhaat fiilikset liikkumisesta ja haluat opettaa ja tuottaa liikunnan elämyksiä sadoille ja tuhansille FUNin asiakkaille. Kuntosaliympäristö on sinulle tuttu ja ymmärrät kuinka tärkeää myynti- ja markkinointiosaaminen on myös personal trainerin työssä. Olet innokas oppimaan uutta jatkuvasti ja unelmoit ammattitaitosi päivittämisestä säännöllisesti. Nautit siitä, että saat toimia itsenäisesti työssäsi, mutta osaat arvostaa myös tiimisi tukea. Tarjoat tiimiimme helposti lähestyttävän, ahkeran ja hauskan persoonasi.

Me Liikuntakeskus FUNissa tarjoamme sinulle upean ja modernin liikuntakeskuksen työympäristöksi, oman työhuoneen asiakkaiden vastaanottamiseen sekä valmiin asiakaspohjan. Perehdytämme sinut FUN Trainer-konseptiin ja tarjoamme apua personal training-palveluiden myyntiin ja markkinointiin. Autamme sinua siinä, että saat tehdä sitä mistä nautit täysipäiväisesti ja suurella sydämellä.

Oliko tämä liian hyvää ollakseen totta? Fiilistele, unelmoi ja nauti sekä täytä hakemus alla olevasta lomakkeesta! Hakuaikaa on 12.5. saakka.FUNista löydät ammattitaitoiset Personal Trainerit, jotka auttavat sinua saavuttamaan tavoitteesi, on se sitten painonpudotus, lihasvoiman kasvattaminen tai yleisen hyvinvoinnin ja jaksamisen lisääminen.

Lue lisää